Блог

Костюм на Дядо Коледа

5/5 - (2 votes)

Костюмът на Дядо Коледа е тип карнавален костюм. Той дава възможност на всеки да изживее магията на Коледа. С него може да се маскирате, за да изненадате децата си, приятелите си или колегите в офиса, раздавайки коледните подаръци.

Костюмът на Дядо Коледа обикновено се състои от 5 или повече части: горна част тип мантия с колан, долна част – панталон, шапка, чизми, дълга бяла брада и перука.

Горната част, панталонът и шапката най-често се изработват от мек, пухкав плюш в червен цвят. Краищата им завършват с бяла пухена материя. Коланът и ботушите са черни, а брадата е дълга и бяла. Костюмът може да включва и ръкавици, очила и други аксесоари. Ако искате наистина да изненадате близките си с подаръци, ще е добре да си набавите и чувала на Дядо Коледа, който също е червен.

Може да си направите сами костюм на Дядо Коледа. Може да вземете костюм на Дядо Коледа под наем. А може да изберете хубав костюм на Дядо Коледа онлайн заедно с червен чувал, в който да сложите подаръците. Какъвто и да бъде избора, със сигурност костюмът на Дядо Коледа ще създаде коледно настроение и ще направи празничните дни още по-приказни и забавни.

Вижте още

Пуфове

admin

Джъмбо Русе

admin

Пинята

admin

ПРОМО БРОШУРА

X