Продукти

Часовник бен тен в Джъмбо

Часовник-бен-тен-в-Джъмбо-
5/5 - (12 votes)

Търсите часовник бен тен в Джъмбо?

Имате нужда от нов часовник, който да бъде както модерен, така и забавен? Ние ви препоръчваме да разгледате най-новия модел Часовник Бен Тен, който можете да намерите в Джъмбо. В този часовник ще откриете всички любими герои от поредицата за Бен Тен, както и множество други функции.

Характеристики на часовника

Часовникът е снабден с LED дисплей, който е много ясен и лесен за четене. Той има множество настройки, които могат да се персонализират, за да отговарят на вашите нужди. Можете да изберете от множество цветове и дизайни на циферблата, за да съчетаете своя часовник с вашето облекло или да изразите своя индивидуален стил.

Героите на Бен Тен

Както споменахме по-рано, този часовник включва любимите герои от поредицата Бен Тен. Можете да намерите герои като Хитрина, Кен, Гравитакс и още много други. Всеки един герой е детайлно изобразен на циферблата и е на разположение за забавление и игра, когато сте в движение.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Функции на часовника

Освен LED дисплея и героите на Бен Тен, часовникът разполага с множество други функции. Той може да показва датата, часа, минутите и секундите, както и да има алармен часовник и хронометър. Тези функции правят часовника Бен Тен перфектен за всекидневна употреба, както и за специални случаи.

Къде можете да го намерите

Този уникален часовник можете да намерите в Джъмбо. Те предлагат голямо разнообразие от детски играчки и аксесоари, включително и часовника Бен Тен.

Вижте още

Джъмбо надуваемо фламинго

mila

Детски люлки Джъмбо

joana

Хартиена торта

admin

ПРОМО БРОШУРА

X