Продукти

Чанти

Rate this post

Здравейте приятели на Джъмбо! Търсте подходящи модели чанти Джъмбо за вас или вашето семейство? Вижте разнообразието от дамски чанти Джъмбо, плажни чанти, пътни чанти джъмбо и още много страхотни предложения на изкушаващи ценови предложения!


ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Всяка жена се нуждае от дамска чанта. Чантата е не само допълнителен аксесоар, но и необходимост, която e едно естествено допълнение към избрания тоалет.

Правилно ли сме избрали нашата чанта? Това е въпрос, който стои пред всяка жена. Той обаче не бива да ни тревожи, защото тенденциите всяка година се променят. Достатъчно е чантата да е удобна и да събира всичките ни принадлежности.

Ако искаме да сме в крак с модата, естествено  е необходимо  да се съобразим с модните тенденции. Преди всичко трябва да знаем, че формите на чантите са най- различни – квадратни, правоъгълни, трапецовидни, квадратни, тип мида, форма на цвете и други. Независимо дали е излязла от мода или не, то ние ще изберем най-любимата изработка, стига да има каишки, капси, пайети, синджири, копчета и най-различни други финтифлюшки по нея.

През лятото е най-добре чантите да бъдат цветни. Най-актуални са те с много цветя, съчетани умело с нашия тоалет. През летните месеци доминират ярките цветове – жълто, оранжево, зелено, червено. Бяло и черно не са за предпочитане през топлия сезон.

Можем да допълним тоалета си и с чанти от животинска кожа, които са с по-ярки тонове. През лятото се налагат чанти в сребристо и златисто. Задължителен аксесоар към всяка дамска чанта са копчетата и големите токи. Ако пък искате чантата ви да бъде по-изчистена, то поне трябва да има ресни или каишки.

Много практични и модерни са и малките чантички тип портмоне. Те са подходящи, както за изискана официална вечеря, така и за всекидневна употреба.

Мини-чантите са удобни и шикозни. С тях ще бъдете модерни, дори и те да побират само парите и телефона ви. Ако желаете да сте в крак с модата трябва да забравите за големите чанти – торби.

Вижте още

Раница с колелца Джъмбо

joana

Кукли монстър хай в Джъмбо

mila

Машина за захарен памук Джъмбо

joana

ПРОМО БРОШУРА

X