Продукти

Хелий за балони

4/5 - (1 vote)

Търсите Хелий за балони Джъмбо? Няма как да не сте се забавлявали семейно когато по време на парти вкъщи направите номера с балон пълен с хелий. Ефектът е поразяващ, винаги. Не трябва да забравяте, че целта не е да се „надишате“ с хелий, за да стане весело, ами за да може газът изпълнил балоните да ги държи високо според целите на партито. Защото хелият е по-лек газ от кислорода и се издига по-високо, отколкото балоните надути с кислород.

За привеждане балоните в парти вид изпълнени с хелий, трябва машинка, с която да се извърши процедурата. Машинка е тип плътно затворена бутилка с кранче и маркуч, на чийто накрайник се поставя балонът. Обикновено хелият в контейнера е дозиран и може да изпълни определен брой балони. Обикновено машините са приложими за всякакъв тип балони.

Има различни видове хелий за балони според концентрацията на газа в контейнера. Има такива, които държат балоните са много по-дълго време, но има и такива, които са предназначение за от 5 до 6 часа, колкото да премине партито.

(Ключови думи: хелий за балони, къде се пълни хелий, малка бутилка с хелий цена)

Вижте още

Лунен пясък в Джъмбо

mila

Тетрадки Джъмбо

admin

Детски басейни

admin

ПРОМО БРОШУРА

X