Блог

Хамаци

4.8/5 - (5 votes)

Интересувате ли се от хамаци тип Джъмбо?

Понякога може да отнеме известно време, за да намерите идеалното място, където да поставите хамака си, но ако сте на къмпинг, в гората или на плажа, винаги ще намерите две дървета, разположени на удобно разстояние с достатъчно здрави клони. Това всъщност всичко, от което се нуждаете. Ако имате комплект за закачане на хамак, дори не е нужно да се притеснявате за пространството между дърветата, тъй като можете да регулирате разстоянието с каишките. Изберете място без прекалено много остри камъни, мокра земя или стръмни склонове. Добра идея е да изберете място за лагеруване в суха, тревиста и равнинна зона. С други думи, след като сте намерили идеалното място, хамакът е лесен за поставяне и сваляне, тъй като по принцип просто трябва да закопчаете каишките около дървото. С този пост ще ви запознаем с предимствата на висящото мрежесто легло.

Хамакът може да се използва не само при пътуване на почивка в планината или на морето, но и на терасата, на село, на вилата, в градината, в парка, на двора и други.

Хамаци Джъмбо

Хамакът е лек и не заема място в багажа

Когато опаковате багажа си, няма да се притеснявате, че вашите принадлежности за сън ще заемат твърде много място, защото хамака лесно ще се побере в раницата или туристическата ви чанта. Хамаците са изключително леки и с малък обем. Дори допълнителното оборудване като каишки и брезент не заемат място. В сравнение със наземна спална система като палатката, хамакът е решение, което е с много по-малки размери.

Ще спите по-добре

Много хора вероятно биха избрали палатка пред хамак просто по навик. Хамакът обаче е по-подходящ за релаксация и създава по-приятно усещане за тялото. Освен това, хамакът е по-добър избор като средство за сън при пътуване, когато е студено и дъждовно и не искате да спите на мократа земя.

Ще спите под звездите

Няма нищо по-приятно от това да спите навън и да наблюдавате звездното небе, слушайки песента на щурците. Какво може да бъде по-освобождаващо? Ще се почувствате освежени и заредени с енергия. Със сигурност, ще се убедите, че една такава нощ може да бъде много по-вълнуваща, отколкото да спите в собственото си легло у дома. Ако времето е приятно, не се налага да се ограничавате и да се затваряте в палатка. Когато спите в хамак ще заспите, гледайки звездите и невероятната природа наоколо и да се наслаждавате на свеж въздух.

Това е много повече от просто легло

Хамакът може да се използва не само като легло за през нощта, но може да бъде превърнат и в къмпинг диван, където просто се отпускате за дрямка или като стол за къмпинг, в който се наслаждавате на любимото си четиво или слушате музика. Можете да го вземете на дневните си туристически преходи и да го използвате навсякъде по пътя, когато сте изтощени. Можете дори да го монтирате във вашата градина за следващото барбекю.

Дори, ако държите основният ви нощен сън за следващото ви пътуване да бъде в палатката, вземете хамак, в който да си почиват през деня и да се наслаждавате на лекото и полюшване от приятния бриз. Вземете тази страхотна въжена люлка със себе си на следващото си пътуване сред дивата природа и изпитайте невероятното усещане да лагерувате на хамак.

Вижте още

Джъмбо Черен Петък

admin

Джъмбо Стара Загора

admin

Детски карнавални костюми

admin

ПРОМО БРОШУРА

X