Блог

Пъзел килим Джъмбо

5/5 - (7 votes)

Пъзел за килим тип Джъмбо е красива подова настилка и стилно интериорно допълнение. Но освен това, пъзел килима е идеална образователна игра, от която детето придобива знания, развива двигателни и логични умения, получава незабравими емоции. Играта 

Пъзел килимите са подходящи за деца от всяка възраст. Меката и весела повърхност ще бъдат забавни за първите стъпки на бебето, а голямото дете ще бъде заето с вълнуваща дейност, докато родителите му си почиват пред телевизора.

Когато избирате килим трябва да обърнете голямо внимание на миризмата му. Ако има остър мирис и оставя боя по ръцете, това означава, че продуктът е некачествен. За радост на потребителте, днес пазарът предлага разнообразие от форми на килими пъзели, различни по размер и дизайн. Производителите залагат на напълно безопасни и хипоалергични детски килими, гарантирайки здравословната среда на децата.

Пъзел килим Джъмбо е идеално решение за детска стая. Пъзелите са красиви, меки и удобни. Ходенето върху тях действа като масаж, а пъзелите осигуряват безопасни условия в развитието на бебето. С пъзел килим Джъмбо ще добавите цвят, много усмивки и положително настроение в дома си.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:


Вижте още

Легло за куче

admin

Хамаци

admin

Бебефон

admin

ПРОМО БРОШУРА

X