Блог

Проходилки Джъмбо

4.7/5 - (4 votes)

Интересуват ли ви проходилки Джъмбо тип?

Детето започва да развива тези двигателни умения още от раждането си. Много от тези двигателни умения като седене на стол, стоене, ходене и т.н. се развиват естествено при всяко дете. Този пост ще ви даде някои идеи за най-добрите сгъваеми детски играчки за ходене със  стол, които стимулират по интерактивен начин двигателната активност за бебетата. Това са детските проходилки, които подкрепят двигателните дейности на най-малките.

Извършването на двигателни дейности помага на детето да научи нови и усъвършенствани двигателни умения като каране на колело, плуване, скачане и други. Проходилката е играчката, с която започва подготовката на детето за различните двигателни дейности в ранното детско развитие.

Проходилки Джъмбо

Ходенето е едно от основните двигателни умения, които започват със седене без опора, след това стоене с опора, ходене с опора и след това, ходене независимо. Ежедневните двигателни дейности за малки деца, които се учат да ходят с проходилка, ще помогнат на детето да развие добри двигателни умения.

Има много начини, чрез които можете да развиете различни двигателни умения у вашето бебе. Първото двигателно умение, което развива бебето, е пълзенето, за да подобрите това умение, да поставите играчки около бебето си и да насърчите бебето да достигне до играчките. За да увеличите скоростта на пълзене, бягайте около мебелите на колене и играйте с детето си. Когато детето е в състояние да седи и да стои изправено, опитайте се да го заведете на разходка, като го държите за ръце. Ходенето е двигателно умение, което се развива постепенно и детето овладява това умение до 2-годишна възраст.

Използването на проходилката е съществена именно в периода, в която детето започва да се упражнява преди същинското прохождане. Насърчавайте малкото си дете да научи и усъвършенства двигателни умения като катерене, бягане, балансиране на греда и др. Инсталирайте рамка за катерене или фитнес зала в джунглата в спалнята на детето и помогнете на детето да се изкачва по стълбите с вашата подкрепа. За да развиете умения за скачане поставете възглавници и меки матраци на пода.

Купете Бебешка проходилка на изгодна цена

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:
Вижте още

Детски палатки

admin

Пинята

admin

Къща за кукли

admin

ПРОМО БРОШУРА

X