Блог

Постелка за йога Джъмбо

4.8/5 - (10 votes)

В търсене сте на постелка за йога от Джъмбо!
Независимо в къщи или студио практикувате йога, по-добре е да имате собствена постелка, вместо да ползвате такава за общо ползване.

Постелката за йога е подходяща не само за закрито, но и за открито. Тя дава сигурна опора на тялото, предпазвайки от подхлъзване, предотвратява неудобството от твърдата повърхност като паркет, плочки, камъчета и т.н.

Постелка за йога Джъмбо

Пазарът предлага постелки, изработени от различни материали, с различна дебелина и разнообразие от цветове. Материалът е от изключително значение и трябва да се избира внимателно. Постелка за йога Джъмбо може да бъде направена от пвц, който е вреден за природата и ако сте истински привърженик на йога, трябва да спазвате проповядването на Учителя Махатма Ганди за ненасилието. Постелката може да бъде от естесттвена рециклирана гума, или от органичен памук в комбинация с по-твърд материал.

Най-важното нещо за една постелка тип Джъмбо за йога е тя да не бъде хлъзгава. Хлъзгащите постелки имат твърде гладка повърхност, а нехлъзагщите са лепкави на пипане.

Дебелината също е от значение. Постелка йога не трябва да е нито прекалено тънка, нито прекалено дебела. С тънка постелка може да се нараните и ще усещате всяка неравност на пода, а твърде дебелата постелка може да понижи стабилността на опората. Средната плътност и релефната повърхност са най-добрия избор за постелка йога, а най-добри са размерите около 70х170 см.

Лесното почистване на постелка е не по-малко значимо. Има модели, които могат да се перат, както и такива, които не се нуждаят от никакви грижи, тъй като са изработени от самопочистващи се материали. Производителите наблягат на здравословната среда за йога и правят съвременните постелки по иновационни технологии с материали с антибактериални свойства.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:


Вижте още

Бебешките играчки – защо са полезни и как да ги избираме?

admin

Несесери

admin

Проходилки Джъмбо

admin

ПРОМО БРОШУРА

X