Продукти

„От умен по умен“ в Джъмбо

от-умен-по-умен-джъмбо
5/5 - (14 votes)

Търсите „От умен по умен“ в Джъмбо?

„От умен по умен“ е настолна игра, която може да намерите в магазините на Джъмбо. Тази игра предизвиква интелекта и знанията на играчите и ги кара да се състезават помежду си. Целта на играта е да отговорите на въпроси от различни области на знанието и да съберете най-много точки.

Какво е „От умен по умен“?

„От умен по умен“ е настолна игра, която изисква много умствена дейност и бързо мислене. Тя е създадена от България, като е известна като една от най-добрите настолни игри за развиване на интелектуалните способности.

В играта участват от двама до шестима играчи, които трябва да отговарят на въпроси от различни области на знанието. Въпросите са разделени на категории, като история, география, наука, изкуство и много други.

Защо да играете „От умен по умен“?

„От умен по умен“ е отличен начин да се забавлявате и да развиете умствените си способности. Играта е подходяща за хора от всички възрасти и може да се играе в различни ситуации – вкъщи, на работа или на почивка.

Играта „От умен по умен“ ще ви помогне да се запознаете с нови факти и да научите много нови неща. Тя е перфектна за учене и развитие на умствените способности на всяко дете и възрастен.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

В същото време играта е забавна и ще ви предостави много забавни мигове с вашите приятели и семейство. В нея може да участват много хора и всеки може да даде своя принос към забавлението.

„От умен по умен“ е достъпна и лесна за игра, а също така и сравнително евтина, което я прави перфектният подарък за всеки, който търси нещо различно и интересно за своите близки.

Вижте още

Детски масички

admin

Джъмбо столчета за кола

mila

Дъска за плуване в Джъмбо

mila

ПРОМО БРОШУРА

X