Продукти

Органайзер за обувки

Rate this post

Тръсите органайзер за обувки с Джъмбо модел?

Знаете ли, че жената с най-много обувки на света е била първа дама на Филипините. Тя е имала толкова много чифтове, че едва ли един органайзер за обувки ще и е бил достатъчен. Това обаче не е толкова важно, по-важното е на вас в дома, да разполагате с такъв, за да може да има ред вкъщи относно подреждането на обувките.

Органайзер за обувки джъмбо може да е висящ модел, може да бъде като преносим стелаж, може да бъде като етажерка, може да бъда дори като шкаф. Различните модели предполагат избор според антрето в дома или в помещението където обувките ще се съхраняват. Защото един органайзер не е задължително да се ползва само в дома, но може да се ползва в съблекални, магазини и т.н.

Органайзер за обувки  Джъмбо

Изключителни модели органайзер за обувки са тези пригодени за по един чифт, които могат да се подреждат в шкаф, или на поставка предназначена за обувките. Дизайнът им представлява нещо като щипка, в чиято вътрешна част се поставя едната обувка, а отгоре поставя другата от чифта. Те са захванати добре и така се подреждат на предназначеното място.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:
(Ключови думи: органайзер за обувки джъмбо, органайзер за обувки цена, органайзер за обувки висящ)

Вижте още

Джъмбо чинии

mila

Детски масички

admin

Машина за сладолед в Джъмбо

mila

ПРОМО БРОШУРА

X