Продукти

Образователни игри Джъмбо

4.6/5 - (10 votes)

Търсите образователни игри и играчки Джъмбо?

Разгледайте нашите предложения и се възпозлвайте от ниските цени!

Образователни играчки и игри

Образователни игри Джъмбо
Образователни игри Джъмбо

Да се ​​отдадете на редене на пъзел с детето си е вълнуващо занимание. Пъзелите помагат на малките деца да упражняват ума си и да развият ефективни умения за разбиране, докато се учат да използват подхода стъпка по стъпка. Подаряването на детето ви на пъзели може да бъде чудесна идея. Най-добрите играчки за малки деца са пъзели с номера за създаване на картини с основни елементи като дърво, къща и други  форми, които биха могли да ги насърчат да се развиват в различни аспекти.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:


Друг подарък, който би могъл да послужи като една от най-добрите образователни играчки за малки деца, са игрите със строителни блокове. Чрез строителни елементи детето може да научи всичко за цветовете, числата, височината, формите и много други. Когато детето има такива играчки, то се учи, докато се забавлява.

Най-добрите образователни играчки за бебета включват плюшени играчки. Бебетата обичат меки играчки и усещането за това ги прави още по-развълнувани. Тъй като бебетата и техните меки играчки са неразделни, защо не подарите на бебето плюшено кученце. Такава играчка е чудесен избо и особено, ако играчката е музикална и може да пее песни за бебето, то ще се наслаждава и ще се учи едновременно. Тъй като чрез  песните малките деца учат азбуката и числата, музикалните играчки са в категорията сред най-предпочитаните.

Друга забавна игра, изпълнена със забавление се състои от няколко обръча в различни цветове, които се подреждат като кула. Тя изисква бебето да поставя обръчите, предоставени в комплекта, в хронологичен ред – от тези с по-голям диаметър до тези с най-малки. Тази игра учи бебетата на умения да избират и поставят обръчите последователно, за да подобрят координацията между ръцете и очите.

Друга играчка, която заинтригува бебетата, е цветната дрънкалка. Дрънкалките ги държат заети и ги забавляват. Музиката, създадена от дрънкалката, поддържа бебетата щастливи и весели.

Отидете да вземете тези играчки и вижте усмивката на децата си и как викат „ура!“ с вълнение. В наши дни има шанс да осигурите на детето си най-доброто, така че направете своя избор от най-добрите образователни играчки и оставете детето си да се забавлява!

Вижте още

Монополи цена

admin

Професор Всезнайко

admin

Джъмбо пояси

mila

ПРОМО БРОШУРА

X