Блог

Несесери

4.3/5 - (3 votes)

Търсите несесери Джъмбо модел?

Опаковането на вашите гримове и продукти от първа необходимост в несесер с размер, който да се побере в багажа ви за пътуване изисква много предпазливост и огромен самоконтрол. Това важи най-вече за хората, зависими от грима. Тази публикация  ще ви даде някои полезни съвети как да опаковате несесера си за предстоящо пътуване.

При безбройните ограничения, които ни бяха наложени в последно време, точно когато приключвате с изчисленията, трябва да се окажете в рамките на ограничението на теглото на багажа. Всъщност има начин да опаковате несесера за ваканция и предстои да ви кажем как. Заложете на неострите предмети и спазвайте правилото без аерозоли. Добре е да оставите вашите пинсети и дезодоранти.

Ето няколко съвета за опаковане на несесера ви за пътуване.

Избирайте само задължителните неща

По-лесно е да се каже, отколкото да бъде направено, нали? Трудно е да бъдат определени най-важните предмети, защото никога не знаеш какво ще ти потрябва. Добре е да опаковате разумно несесера, за да сте сигурни, че ще сте подготвени за всичко. Например, слънцезащитният спрей се счита за изключително важен за плажната почивка, за разлика от подмладяващата маска за лице. Наистина ще ви помогне, ако направите списък с неща, които да носите, като имате предвид целта на вашето пътуване и дестинацията.

Наблегнете на практичността

Не е нужно да носите седем различни червила със седем цвята на пътуване за уикенда. Не е необходимо да взимате сешоар, ако хотела ви предлага. Неоновият ви молив за очи няма да ви трябва на офис конференцията.

Отдайте по-голямо значение на практичността и опаковайте само неща, от които наистина се нуждаете. Приспособленията за красота са обемисти и тежки, така че най-добре да останат у дома. Същото се отнася и за определени серуми, балсами и овлажнители, без които със сигурност можете да изкарате няколко дни.

Заложете на мултифункционални продукти

Тъй като козметичните компании продължават да ни предлагат невероятно универсални продукти, можем ли да си позволим да ги игнорираме? Така че опаковайте молив за очи / устни, червило за устни, което може да се използва като кремообразен руж и т.н. Три в едно продукти като BB или CC кремове предлагат комбинираните предимства на овлажнител, слънцезащитен крем и фон дьо тен, така че в крайна сметка ще носите само една туба вместо три. Що се отнася до вашия любим аромат, вземете миниатюрен флакон за пътуванията си.

Така че, имайки всичко това предвид, опаковането на несесера ви ще бъде по-лесно. Не забравяйте, че в крайна сметка правилата са си правила. Следвайте тези съвети и прекарайте подготвени времето на следващата си почивка.

Вижте още

Часовници

admin

Често задавани въпроси

admin

Бебефон

admin

ПРОМО БРОШУРА

X