Продукти

Настолни игри в Джъмбо

настолни-игри-в-джъмбо
5/5 - (13 votes)

Търсите настолни игри в Джъмбо?

В този пост ще ви представим настолните игри, които може да намерите в магазините на Джъмбо. Ще разгледаме различните видове игри, които можете да закупите, като ще дадем и кратко описание за всяка една от тях.

Класически настолни игри

В тази категория може да намерите най-популярните класически настолни игри. Между тях включваме игри като шах, монополи, дженга и карти.

Шах

Шахът е една от най-старите и популярни настолни игри в света. Тази игра е известна със своята стратегична и интелектуална тежест, която изисква мислене и планиране. Шахът може да бъде игран от двама играчи и е подходящ за всички възрасти.

Монополи

Монополи е една от най-известните и популярни настолни игри на света. Това е игра на строителство и бизнес, която изисква стратегическо мислене и финансови умения. Играта може да бъде играна от двама до шестима играчи.

Дженга

Дженга е настолна игра, която се състои от малки блокчета, поставени едно върху друго. Играта е предназначена за двама или повече играчи и изисква умения за балансиране и стратегически мисли. Дженга е подходяща за играчи на всяка възраст.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Нови настолни игри

Тук ще ви представим някои от новите и интересни настолни игри, които можете да намерите в магазините на Джъмбо.

Пандемия

Пандемия е настолна игра, която изисква сътрудничество между играчите, за да се победи болестта. Играта се играе от двама до четирима играчи и има за цел да се предотврати разпространението на различни заболявания в света. Играта е интересна, тъй като изисква комуникация и сътрудничество между играчите, за да се постигне обща цел.

Сплот

Сплот е настолна игра за стратегии, която се играе от двама до четирима играчи. Играта е подобна на шах, но с по-голяма вариация от фигури и движения. Целта на играта е да се поставят фигури на дъската и да се пречупи стратегията на противника. Играта е много забавна и изисква добра стратегия и мислене.

Вижте още

Преграда за легло

admin

Възглавница за пътуване

admin

Кукли монстър хай в Джъмбо

mila

ПРОМО БРОШУРА

X