Продукти

Монополи цена

Rate this post

Търсите монополи тип Джъмбо?

В играта Монополи е скрита цялата история на модерната търговска епоха. Затова и до ден днешен играта е много популярна по целия сва. Това е най-известната игра свързана с недвижими имоти, като в своя класически вариант се разказва за градчето Атлантик сити. Правилата на играта можете да научите обяснени заедно с кутията при закупуване.


Днес играта монополи е лицензирана в 103 страни и преведена на 37 езика; така че има места по света където в играта са заместени оригиналните наименования с улици, места, университети характерни за всяка страна, в която играта е придобила популярност. Играта е много потребна защото въвежда човека в един на пръв поглед непознат свят на недвижими имоти, печалба, късмет, сделки безкрай, и може би ще накара всеки да се замисли за собственото си състояние, за финансовата си култура.

монополи цена Джъмбо

Има разработени дори детски монополи, които да въвеждат малките в странния свят на финансите. Ако пък станете много добри на Монополи, можете някои ден да участвате на световно първенство. Защото играта е толкова популярна, че по цял свят се правят турнири.

Монополи може би е една от най-известните и любими игри в света, с която можете едновременно да си прекравате добре, но и да се учите на финанси и бзнес!

(Ключови думи: монополи цена Джъмбо, монополи България, монополи оригинал, монополи джуниър, монополи карти)

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:


Вижте още

Джъмбо саксии

mila

Плажни кърпи в Джъмбо

mila

Термо чаша в Джъмбо

mila

ПРОМО БРОШУРА

X