Блог

Легло за куче

4.7/5 - (4 votes)

Интересувате ли се от легло за куче тип Джъмбо?

Кучетата са прекрасни домашни любимци. Винаги са готови да изслушат проблема, без да ни критикуват, дори когато грешим. Те са щастливи, когато ние сме щастливи и ни обичат дори, когато сме тъжни. Всичко, което те искат в замяна, е малко храна, прясна вода и мека постелка, на която да спят. С този пост ще разгледаме причините, поради които трябва да купите легло за вашето куче.

Какви са качествата, които трябва да търсите в леглото? Комфортът, поддръжката, издръжливостта и хигиената са най-важни. Модерните легла им осигуряват върховно изживяване по време на сън!

Възрастните кучета спят средно около 12 – 14 часа на ден. Това означава, че спят почти половината време от живота си.

Както всеки друг член на вашето семейство, вашият домашен любимец също се нуждае от собствено легло, за да се отпусне и да се презареди с енергия. Особено след като кучетата спят през половината време от живота си! Има много разновидности на дизайните, материалите и текстурите при леглата за кучета. Най-популярни са леглата тип мека мебел с възглавници. Макар и много често срещани, те може да не осигурят правилната опора. Освен тях се срещат повдигнати, анатомични, ортопедични, с мемори пяна и много други. Модерните кучешки легла предлагат многобройни предимства и се предлагат във всички ценови диапазони. Предимствата на съвременните кучешки легла са упора на тялото, изолационни свойства, хигиеничност и издръжливост.

Добра поддръжка на тялото

Кучешките легла трябва да осигуряват равномерна опора на тялото на домашния ви любимец. Изборът на легло тип гигантска възглавница може да изглежда много удобно, но в дългосрочен план, може да не е чак толкова здравословно. Домашните любимци се нуждаят от легло, което ще осигури равномерна подкрепа. Повишените кучешки легла са здрави и не провисват. Така че дори ако вашият домашен любимец скочи на леглото, той няма да загуби формата си.

Комфортна температура

Леглата, създадени с подръчни средства обикновено са много горещи и задушни през лятото. Тъй като с тях кучето спи директно на пода, то може да му е студено през зимата. Модерните легла за кучета елиминират този проблем напълно, тъй като те са изолационни. Въздухът лесно може да премине под тези легла. Следователно, те предлагат прохлада през лятото и осигуряват на кучето комфорт далеч от студения под през зимата.

Хигиеничност

Съвременните кучешки легла са много лесни за почистване и осигуряват оптимална хигиена. Леглата се правят от високоефективни материали, които имат антибактериални свойства, с които отблъскват мръсотията и микробите, които кучетата по принцип носят. Те се изработват от суровини, които са защитени от мухъл, плесен и бълхи. Повечето такива легла дават възможност калъфът да се сваля и да се пере в обикновена пералня. Така вашият домашен любимец ще бъде винаги свеж, здрав и щастлив.

Издръжливост

Съвременните кучешки легла издържат по-дълго, тъй като се проектират експертно след внимателно провеждани изследвания. Кучетата обичат да дъвчат! Затова кучешкото легло, направено от вас по импровизиран начин от възглавници, няма да издържи много дълго. Когато любимият ви домашен любимец ви гледа с онези невинни очи, всъщност не можете да му кажете нищо. Това, което можете да направите, е да му осигурите модерно кучешко легло, изработено по иновативни технологии от висококачествени материали! Вместо периодично да подменяте леглото, изработено набързо от няколко постелки или възглавници, просто инвестирайте в добро кучешко легло, което ще продължи с години.

Кучетата намират модерните легла за по-уютни и удобни. Те също са много полезни за по-възрастните кучета и кучетата с артрит. Човек дори може да ги сгъва и носи на пикник или при пътуване. По принцип, ако планирате да купите кучешко легло за любимия си домашен любимец, просто изберете такова, което да отговаря най-добре на нуждите ви и особеностите в навиците и начина на живот на вашия домашен любимец.

Вижте още

Лятна количка Джъмбо

admin

Дрехи за кучета

admin

Детски микрофон

admin

ПРОМО БРОШУРА

X