Блог

Коркова дъска Джъмбо

Rate this post

Коркова дъска Джъмбо на ниски ценови предложения!

Креативни идеи с коркова дъска. Ако имате коркова дъска тип Джъмбо в къщи, но не ви изглежда достатъчно естетична, можете лесно да й придадете повече стилно и индивидуално излъчване. Независимо къде е окачена, ще ви дадем 7 свежи идеи за нейното трансформиране.

Декорация с текстил

Това е един от най-лесните начини за преобразяване на скучната коркова дъска. За целта ви трябва парче плат по ваш избор, с който да покриете повърхността на дъската, а за още по-красив финиш можете да добавите тънка рамка.

Декорация с рамка

И като стана дума за рамка… Корковата дъска има приятен неутрален цвят, който се комбинира добре със всеки друг. С помощта на широка ефектна рамка ще придадете страхотен визуален ефект. Цветът на рамката може да бъде съобразен с преобладаващия цвят в интериора на стаята или контрастен на него.

Декорация с рисунка

Ако обичате да рисувате, можете да направите няколко райета, ивици, зиг-загобразни, сърцевидни или други форми в любимите си цветове. Тази декорация със сигурност ще освежи дъската.

Промяна на формата

Обикновено корковите дъски се продават в квадратна или правоъгълна форма, която лесно може да се трансформира в друга. Страхотна идея е да я превърнете в карта на света, във формата на България или интересен дизайн по ваш избор.

Промяна на предназначението

Ако корковата дъска вече не ви трябва, помислете дали да я изхвърлите или да я трансформирате в нещо практично. Може да направите от дъската кръгли или правоъглълни подложки за чаши, моливник или друго, с което да декорирате интериора. Освен за окачване на снимки и бележки, корковата дъска може да бъде прекрасна поставка за вашите бижута.

Креативност

С няколко коркови дъски можете да облицовате отделни зони в стаята – например стената над бюрото, където учите или работите, върху която да закачате бележки с важни задачи.

Ако сте креативни, можете да измислите още десетки идеи с коркова дъска джъмбо, която да преобразите по ваш вкус или с която да промените домашния интериор.

Вижте още

Барбарони Джъмбо

admin

Соларни лампи Джъмбо

admin

Кутии за съхранение Джъмбо

admin

ПРОМО БРОШУРА

X