Блог

Кинетичен пясък

4.7/5 - (3 votes)

Вълшебният кинетичен пясък тип Джъмбо позволява на децата да развиват своята тактилна чувствителност и въображение. Неговата структура позволява той да бъде смесван, наслояван и оформян по уникални начини, като насърчава творчеството.

Тъй като кинетичният пясък по структура наподобява влажен пясък, но не изсъхва, с него може да се моделират фигури отново и отново и въображението на детето ви може да се разгърне.

Видеоклиповете с различни видове дейности с кинетичен пясък са много на мода в Интернет. Обикновено в комплектите освен кинетичен пясък са включени помощни средства за моделиране, режещи инструменти и упътване.

Кинетичният пясък не съдържа глутен и казеин и затова е подходящ за страдащи от алергия деца и възрастни.

С комплектите кинетичен пясък дейностите по моделиране могат да бъдат извършвани по съвсем нов начин във всичките им аспекти! Независимо дали се смесва, оформя или реже, кинетичният пясъчен комплект съдържа всичко необходимо. Комплектите предлагат в забавни цветове, както и с разнообразни инструменти, така че творческите възможности са безкрайни. Тъй като е толкова вълнуващо да видите какво може да се случи с шепа вълшебен пясък, може да използвате дори вашия смартфон, който да записва видео. Уникалното зърнесто тактилно усещане от играта с кинетичен пясък осигурява много специално изживяване за сетивата, докато ярките цветове вдъхновяват креативността.

Ако търсите творчески комплект за вашето дете, то хипнотизиращият кинетичен пясъчен комплект е най-добрият избор, който може да направите! Можете да  оформите, разтегнете или пакетирате този магически пясък, за да създадете невероятни неща с въображението си. Когато го стискате, той преминава през пръстите ви, като оставя ръцете ви напълно сухи, а когато го натискате, той се слепва като тесто! Кинетичният пясък стимулира творческите умения на децата, позволявайки им да създават всякакви форми, които могат да си представят отново и отново.

Осигурете на детето си забавен начин да развива своите способности с това меко и еластично съединение. Комплектите се предлагат в различни цветове, така че можете да направите всичко, за което мечтаете. Отдайте се на перфектното забавление с кинетичен пясък! Кинетичният пясък е за деца на възраст над 3 години, както и за релаксация дори за вас самите.

Вижте още

Детска кухня играчка

admin

Дъска за рисуване

admin

Етажерки Джъмбо

admin

ПРОМО БРОШУРА

X