Продукти

Дрон Джъмбо

5/5 - (5 votes)

Оглеждате се за детски дрон от Джъмбо?

Купете дрон или квадрокоптер на изгодна цена

Благодарение на активните разработки в областта на технологиите и науката, потребителите по целия свят успяха да се възползват от уникалната технология на дрона и квадрокоптера. Интересна последна разработка бързо измести хеликоптерите и самолетите, изтласквайки остарелите модели от пазарната ниша.

Дрон, хеликоптер, мултикоптер, квадрокоптер са различни обозначения за един от видовете много популярни безпилотни летателни апарати (БЛА). Това не е просто забавна играчка за децата, а често професионално устройство за въздушно фото и видео заснемане.

Купете детски дрон или квадрокоптер в Джъмбо

Сред многото модели дронове и разнообразието от производители, представени в нашия онлайн магазин, определено ще намерите този, който най-добре отговаря на вашите нужди. Винаги имаме на склад и можете да закупите дронове и квадрокоптери на ниски цени и с доставка в цяла България. Независимо дали търсите страхотен подарък, който да забавлява вашето дете, просто въздушен дрон за начинаещ или търсите професионален дрон за въздушна фотография, от нашия магазин може да закупите най-подходящия дрон за вашите измервания и нужди.

Детски дрон джъмбо

Тъй като аматьорското заснемане често се прави „за себе си“, начинаещите видеооператори не се нуждаят от обширни технически спецификации. Това ви позволява да закупите евтин дрон или квадрокоптер без стабилизиращи устройства. Можете да закупите приличен продукт на аматьорско ниво дори и с малък бюджет, ако внимателно разберете възможните опции. За начинаещи, които просто искат да се запознаят с този вид устройства, са подходящи мини-дронове и мини-квадрокоптери, които могат да бъдат закупени на най-изгодните цени. Някои от тях имат и вградени камери, които ще заснемат важни или интересни моменти. По-скъпите модели от начално ниво ви позволяват да използвате и добавяте към тях допълнително оборудване, което операторът сметне за подходящо.

В момента фотографията и видеозаснемането се превърнаха в доста модерно забавление, което стана достъпно не само за професионалисти, но и за начинаещи, които искат да научат основите на снимането от въздуха. Благодарение на евтините модели вече е възможно да се снима от труднодостъпни места, да се правят снимки в близък план или да се заснема видео от ъгли, достъпни преди това само за професионални екипи за снимане с хеликоптери.

Евтините мултикоптери нямат кардан за стабилизиране на камерата по време на полет. Можете обаче да постигнете максимална стабилност на устройството във въздуха с достатъчно практика. По този начин ще се отървете от „ефекта на подскачане“ при гледане на кадрите по време на въздушно видео заснемане. Дори начинаещ ще може да направи интересно и висококачествено заснемане (както снимки, така и видеоклипове) на най-интересните и вълнуващи моменти.

От къде ?

Лесно е да закупите дрон или квадрокоптер от всеки модел в нашия онлайн магазин с доставка до всеки регион на страната. Ако желаете, заобиколете сложната терминология, различните режими на полет и други сложности, като просто се свържете с нашия екип от консултанти онлайн или по телефона. Те ще се радват да ви помогнат да изберете и закупите най-добрия продукт за вашите нужди.Вижте още

Легло за кукли в Джъмбо

mila

„От умен по умен“ в Джъмбо

mila

Часовник бен тен в Джъмбо

mila

ПРОМО БРОШУРА

X