Продукти

Джъмбо чинии

Джъмбо-чинии-–
5/5 - (18 votes)

Търсите чинии в Джъмбо?

Ние в компанията сме много доволни да ви представим нашата нова серия от качествени чинии, които можете да откриете в магазините на Джъмбо. Ние сме убедени, че тези чинии ще ви удовлетворят с изключителното си качество и елегантен дизайн.

Качествени материали

Нашите чинии са направени от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и здравина. Те са изработени от порцелан, който не само е устойчив на удари, но и запазва топлината на храната за по-дълго време. Красивият белият цвят на чиниите ще добави елегантност към вашата трапеза.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Разнообразие от размери

Нашите чинии са налични в различни размери, което ги прави подходящи за всякакви поводи. Независимо дали търсите чинии за семейни обяди или за специални поводи, ние имаме идеалното решение за вас. Ние предлагаме голямо разнообразие от размери, което включва чинии с диаметър от 20 до 30 см.

Дизайн и функционалност

Нашите чинии не само са красиви, но и много функционални. Те са подходящи за употреба в микровълнова фурна, съдомиялна машина и фурна. Дизайнът на чиниите е създаден така, че да осигури лесно и удобно хващане и носене.

Вижте още

Лунен пясък в Джъмбо

mila

Джъмбо шейна

mila

Шалте Джъмбо

admin

ПРОМО БРОШУРА

X