Продукти

Джъмбо топки

Джъмбо-топки-
5/5 - (17 votes)

Търсите топки в Джъмбо?

В този материал ще ви представим най-добрите топки за игра, които можете да откриете в магазините на веригата Джъмбо. Ако търсите качествени топки, които са забавни и полезни за развитието на вашето дете, това е правилното място за вас.

1. Топка „Мини футбол“

Топката „Мини футбол“ е идеална за малките футболисти. Тя е много забавна и ще осигури часове на забавление и игра. Топката е с диаметър от 15 см и е направена от висококачествени материали, които я правят много здрава и издръжлива.

2. Топка „Волейбол“

Топката „Волейбол“ е подходяща за всички, които обичат да играят волейбол. Тя е с диаметър от 21 см и е изработена от меки и приятни на допир материали. Топката е лека и много забавна за игра.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

3. Топка „Баскетбол“

Ако обичате да играете баскетбол, топката „Баскетбол“ е точно за вас. Тя е с диаметър от 24 см и е направена от здрави материали, които я правят издръжлива и подходяща за интензивна употреба. Топката е с много добро сцепление, което я прави подходяща за игра върху различни повърхности.

4. Топка „Тенис на маса“

Топката „Тенис на маса“ е много забавна и е подходяща за игра в домашни условия. Тя е с диаметър от 4 см и е направена от леки и издръжливи материали. Топката е с много добро сцепление, което я прави много удобна за игра.

5. Топка „Бейзбол“

Топката „Бейзбол“ е с диаметър от 7 см и е направена от висококачествени материали, които я правят много здрава и издръжлива. Топката е с много добро сцепление, което я прави много удобна за игра.

Вижте още

Дървени щайги Джъмбо

joana

Дженга в Джъмбо

mila

Чанти

admin

ПРОМО БРОШУРА

X