Продукти

Джъмбо столчета за кола

Джъмбо-столчета-за-кола-
4.8/5 - (14 votes)

Търсите столчета за кола в Джъмбо?

За деца е от изключителна важност да имат правилно инсталирани столчета за кола. Това може да спаси живота на малките пътници в случай на пътен инцидент. В тази статия ще ви представим най-добрите столчета за кола, които можете да откриете в магазините на Джъмбо.

Най-добрите столчета за кола в Джъмбо

Storchenmühle Starlight SP

Storchenmühle Starlight SP е едно от най-добрите столчета за кола, което може да откриете в магазините на Джъмбо. То предлага отлична защита на главата и гърба на детето в случай на пътен инцидент. Столчето е снабдено с интегрирани възглавници за главата и странични защитни елементи, които осигуряват максимална безопасност за детето.

Britax-Römer Discovery SL

Britax-Römer Discovery SL е още едно столче за кола, което може да намерите в магазините на Джъмбо. То предлага изключително удобство и лесен монтаж. Stolčeto има система за регулиране на големината, която го прави подходящо за деца с тегло между 15 и 36 кг.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Chicco Oasys 2-3 FixPlus

Chicco Oasys 2-3 FixPlus е едно от най-популярните столчета за кола в магазините на Джъмбо. То предлага изключителна защита на главата и гърба на детето. Stolčeto е снабдено с интегрирани възглавници за главата и странични защитни елементи, които го правят много безопасно за детето. Освен това, то е снабдено със система за регулиране на големината, която го прави подходящо за деца с тегло между 15 и 36 кг.

Вижте още

Въздушен хокей в Джъмбо

mila

Калъфи за столове в Джъмбо

mila

Детска тоалетка в Джъмбо

mila

ПРОМО БРОШУРА

X