Блог

Ръкавици Джъмбо

4.7/5 - (7 votes)

Ръкавиците са вид аксесоар, предназначен за ръцете, изработени от най-различни материали и с различно предназначение.

Днешното разнообразие от видове, стилове функционалност е изключително голямо. Ръкавиците могат да бъдат ежедневни, вечерни, зимни, летни, спортни, работни, карнавалски…  Пазарът предлага ръкавици за мъже, за жени и детски ръкавици.

Ръкавиците тип Джъмбо могат да бъдат под или над китката, до лакътя или с дължина до рамото. Има модели с пръсти и такива без пръсти. В зависимост от материала, някои ръкавици се изработват от кожа, други от текстил, трети от каучук, гума или козина.

Ежедневните ръкавици могат да бъдат от кожа, плат или плетиво, в зависимост от сезона. Зимните модели обикновено са кожени или от дебела и плътна тъкан с подплата. Вечерните ръкавици се използват предимно от дамите и се изработват от фини материи – кадифе, коприна, дантела или сатен.

Ръкавиците без пръсти могат да бъдат най-различни, направени от комбинация от материали. Те са винаги са с оригинален дизайн, допълнен с ципове, каишки,нитове и други елементи.

Детските ръкавици са изключително забавни. Един от най-популярните дизайни са джъмбо ръкавици тип лапа. Детските модели за ежедневно ползване са изключително пъстроцветни и свежи, с най-различни дизайни. Има детски ръкавици с пръсти, и модели с един пръст. Ръкавици с един пръст се изработват и за бебета от меки и нежни натурални материи, които да не дразнят бебешката кожа.  

За различни видове спортове моделите ръкавици са различни. Има боксови ръкавици, ръкавици за колоездене, за бойни изкуства, бейзбол, хокей, ски, езда и др.

Пазарът днес предлага още много видове ръкавици – за шофиране, работни, медицински, пожароустойви и др.

Вижте още:

  • Зимни детски ръкавици Джъмбо
  • Детски боксови ръкавици Джъмбо

Вижте още

Дъска за рисуване Джъмбо

admin

Джъмбо Велико Търново

admin

Детско пиано Джъмбо

admin

ПРОМО БРОШУРА

X