Блог

Джъмбо плюшени играчки

5/5 - (2 votes)

Джъмбо плюшени играчки на ниски цени и огромно разнообразие!

Добре дошли в нашия свят на меки плюшени играчки от всички ваши любими марки, където децата и родителите винаги са щастливи! Доставяхме усмивки на малките!

Плюшените играчки за малки деца може да пеят или по друг начин да възпроизвеждат звуци. Тези играчки често са предназначени да бъдат образователни.. Пазарувайте най-новите продукти от нашата гама плюшени и меки играчки на най-ниски цени.

Защо детето се нуждае от плюшени играчки?


Плюшени играчки са спътник на детето още от най-ранна възраст. Но защо те са толкова важни за правилното развитие на детето? Ако сте си задавали този въпрос, значи отговорът на експертите би представлявал интерес за вас.


И така, ето тайната. Първо, с помощта на меките играчки децата опознават света по-добре, разширяват хоризонтите си и натрупват знания за различните предмети. Освен това, меките играчки внушават на детето чувство на грижа и отговорност за другите. Това е от съществено значение за формирането на ценностната система и мироглед.


Второ, плюшените играчки са чудесни за разиграване на различни ролеви игри. Импровизирайки върху сюжетите на любимите си приказки или анимационни филмчета, а много често и просто върху най-често срещаните ежедневни ситуации, децата демонстрират и развиват въображението и мисленето си.


Трето, плюшените играчки е верен приятел, с когото малкото дете може да разговаря дълго, да му сподели страховете и тайните си. Такъв приятел ще помогне на хлапето да се справи с различни ситуации – например, при всички видове стрес (ходене на детска градина, посещение в поликлиниката, влизане в болница и т.н.). Също така, меката играчка може да помогне на малчуганите да преодолеят страха си от самотата – когато бебето е оставено само в стаята, за да заспи, то определено се нуждае от някой мил и верен приятел. Същото се случва и когато детето е останало за кратко само в стаята през деня.


Какво още трябва да знаем за плюшените играчки?


Винаги е по-интересно и по-забавно да правиш нещо с компания! Ако обаче забележите, че бебето „общува“ твърде много с любимата си играчка, като по този начин напълно замества комуникацията си на живо с други деца, трябва да обърнете на това специално внимание. Детето може да се чувства несигурно или да не получава достатъчно от вашето внимание. В този случай се опитайте да отделите малко повече време за детето си, обсъдете с него неговите проблеми и притеснения. В края на краищата е много важно то винаги да ви има доверие и да не се страхува да говори с вас на каквато и да е тема.

Вижте още

Дъска за рисуване

admin

Хартиена торта

admin

Детски карнавални костюми

admin

ПРОМО БРОШУРА

X