Продукти

Парфюми

Rate this post

Търсите ли си парфюми тип Джъмбо?

Богат асортимент Парфюми на невероятни цени и с експресна доставка. Не пропускайте страхотните оферти!


ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Как да разберем дали парфюмът е оригинален или поредният фалшификат?

Парфюмът е един от най-важните елементи към всяко облекло както за жените, така и за мъжете. За да бъде един аромат траен, със силно ухание и елегантни нотки, то трябва да бъде оригинален. Лесно е да бъдем подведени и често се случва да вземем парфюм менте.

Има ли начин, по който да разпознаваме фалшивото от оригинала? Разбира се, че има. Нека разгледаме най-важните неща, към които трябва да се придържаме при избора на парфюм.

Огледайте опаковката!

Започнете от най-външната и очевидна част. Ако парфюмът е оригинален, то най-малкото трябва да има хубава и здрава опаковка. Ако забележите правописна грешка по описанието или пък целофанът е мъгляв, набръчкан или друга сериозна щета, наострете внимание. Нито една скъпа марка не би си позволи да представя оригинален парфюм в този вид. Въпреки това е възможно да има повреда на опаковката по време на превоза.

Ако пък искате да спестите от цената, може да се доверите на тестерите. Те са също толкова добри, колкото другите парфюми просто не плащате за опаковка. Бъдете наблюдателни! Понякога една обикновена опаковка се оказва по-важна отколкото предполагаме.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:






Огледайте и бутилката

Както опаковката, така и бутилката е също толкова важна. Проверете за произхода на парфюма, като най-често и изписан отдолу. Бъдете бдителни и за изработката на самата бутилка. Стъклото трябва да е устойчиво и здраво, а капачката да приляга плътно.

Сега е ред и на най-важното – парфюмът. Дори и да не може да усетите аромата лесно ще се ориентирате дали това е оригинал или поредното копие. Както знаете оригиналните аромати се състоят от връхни нотки, сърцевина и базови нотки. Ако съдържанието е менте, то е много вероятно да се наблюдават утайки или нееднородна смес. Цветът ще бъде мъгляв и наподобяваш някаква смес. Забележите ли такова нещо в никакъв случай не се пръскайте. Все пак не знаем какво са използвали, за да го направят.

Не бива да пренебрегвате и баркода. Той е от значение, тъй като по неговото съдържание се разбира къде и кога е произведен парфюмът. Спрямо различното начало на баркода може да разберете и в коя страна е направен парфюма.

Последното нещо, на което трябва да обърнете внимание преди да сте сигурни дали даден парфюм е оригинален – е декодирането. Чрез декодирането се премахва информацията за производството па парфюма. Често ако даден аромат е предназначен за друга страна от тази, в която е произведен, отгоре e поставено описание на съответния език за дадената държава.

Възможността да срещнете подобно нещо на парфюм менте е изключително малка. Все пак кой би се занимавал с толкова подробности.

Бъдете внимателни при избора на парфюм. В днешно време съществуват много измамници, чиято единствена цел е да ви вземат парите. Ако поръчвате онлайн трябва да бъдете сигурни в гаранциите и качеството, които предлагат онлайн магазина. Ако пък избирате парфюма наживо, то се придържайте към посочените съвети. По този начин възможността да се сдобиете с фалшив парфюм напълно отпада.

Вижте още

Легло за кукли в Джъмбо

mila

Къща за барби Джъмбо

joana

Калъфи за столове в Джъмбо

mila

ПРОМО БРОШУРА

X