Продукти

Джъмбо комарници

Джъмбо-комарници-
4.5/5 - (13 votes)

Търсите комарници в Джъмбо?

Повечето хора имат проблем с насекомите в дома си, особено по време на лятото. Най-дразнещите и неприятни насекоми, които може да ви побеснят, са комарите. В тази статия ще ви покажем как да се справите с тези досадни насекоми и да предотвратите техния достъп до дома си.

Какво привлича комарите?

Комарите са привлечени от различни неща, като топлина, влага, светлина и карбонов диоксид. Те също така могат да бъдат привлечени от някои аромати, като например сапуните и лосионите за тяло, които са много сладки.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Как да се предпазите от комарите?

Ето няколко съвета, които може да ви помогнат да се предпазите от комарите:

  • Използвайте репеленти за комари: Репелентите за комари са най-ефективният начин да се предпазите от комари. Те могат да се нанасят на кожата и дрехите и да предпазят от ухапвания.
  • Използвайте мрежи за комари: Мрежите за комари са добра защита срещу комарите. Те могат да се инсталират на вратите и прозорците и да предпазят от нежелани гости.
  • Избягвайте сладките аромати: Комарите са привлечени от сладките аромати, като например сапуни и лосиони за тяло. Избягвайте да използвате тези продукти, когато излизате навън.

Вижте още

Акумулаторни коли

admin

Надуваеми дюшеци в Джъмбо

mila

Музикални инструменти

admin

ПРОМО БРОШУРА

X