Блог

Колички Джъмбо

5/5 - (4 votes)

Предлагаме на вашето внимание детски колички с дистанционно, акумулаторни колички, както и още много предложения.

Детски играчки колички тип Джъмбо

Едно от най-обичаните забавления на децата е да си играят с колички. Тази игра е по-характерна за момчетата, но и момичета също си играят с детски колички.  Причината тези играчки да са толкова популярни е, че децата още от ранна детска възраст се идентифицират с тях, защото се возят в колата с мама или тате, и когато са вкъщи просто продължават тази дейност чрез играчките.

Колички Джъмбо

В различните си възрасти децата имат различно отношение към играчките коли. В този смисъл и играта им е различна. Всъщност ако сте имали възможност да наблюдавате как детето ви си играе с колички, на базата на промените в играта, ще видите и промените в неговото развитие.

В началото към 2-3 годишна възраст децата още не са в час какво правят количките и играта им сякаш е по-примитивна. Тогава сблъскванията на количките е характерна черта на играта. Когато детето си играе с някои възрастен с колички, винаги започва да блъска неговата количка в другата.

Колички Джъмбо цени

Постепенно обаче карането започва да става самостоятелно. Детето започва да събира повече колички, да ги подрежда; започва да играе с всяка една по специфичен начин. Разбира се разхвърлянето на количките по стаята е едно от златните правила на тази игра.

В следващите етапи на развитие, играта става по-сложна. Детето започва да строи пътища, по които неговите колички минават. То започва да използва другите си играчки, за да може да построи гаражи, отбивки, магистралата за своя автопарк.

Колички Джъмбо промоции

Последният етап на развитието при играта с колички е измислянето на собствени такива. За тяхната направа може да се използват готови комплекти за строеж, при които има и показно. След време обаче показното бива захвърлено и започва импровизацията.

След всичко казано дотук виждате колко важна част от детското развитие са играчките колички. Те са най-различни видове, като тук умишлено не включихме количките с дистанционно, защото при тях се намесва вече елемента на техниката. При всички положения обаче, децата трябва да имат възможността в тези невинни години да не спират да си играят с колички, които сами са избрали или са получили като подарък.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:
(ключови думи: джъмбо колички за бутане, джъмбо колички за яздене, джъмбо колички за кукли)

Вижте още

Постелка за йога Джъмбо

admin

Детски дъждобран

admin

Джъмбо Черен Петък

admin

ПРОМО БРОШУРА

X