Блог

Етажерки Джъмбо

Rate this post

Джъмбо етажерки са вид функционални мебели и могат да бъдат стилен елемент декоративен в интериора, придавайки красив завършен вид. Те служат за съхраняване на любими вещи и декориране на стени. Предлагат се в най-разнообразни форми и размери, изработени от различни материали и се монтират бързо и лесно.

Етажерките имат редица предимства. Те заемат малка част от пространството и държат любимата книга или сувенир на ръка разстояние. Независимо дали са стенни или свободно стоящи, с тяхна помощ може да зонираме пространството у дома и да разделим стаята за почивка или за работа.

Джъмбо етажерки размери

Изборът на размера на етажерка зависи от мястото, където ще бъде монтирана. Етажерките се предлагат в различни височини, дължини и ширини.

Височината на рафта трябва да бъде съобразен с височината на стаята, както и с функцията му. Най-често стенните етажерки се монтират на 1,80 – 2 метра от пода.

Дължината на етажерката зависи от дължината на стената. Има такива, които заемат цяла стена, както и модели, които са доста по-малки. Нещата, които ще бъдат поставяни на етажерката, определят нейната дълбочина (или ширина). Стандартната дълбочина е 20-45 см.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:Джъмбо етажерки материал

Традиционните етажерки най-често са направени от дървени, пдч или мдф плоскости. Най-предпочитани са дървените етажерки, защото пасват на всеки интериор, внасяйки топлина и уют. За изработка на етажерки се използват и други материали като пластмаса, пвц, стъкло, метал, ковано желязо или дърворезба. Повърхността им може да бъде гланцова или матова.

Джъмбо етажерки дизайн и функция

Изборът на дизайн на етажерка зависи от нейната функция. Етажерката може да бъде страхотно интериорно допълнение. Тя може да бъде използвана за акцентиране на красиви предмети като свещници, рамки със снимки, часовници и други високостойностни сувенири. При съхранение на битови предмети, като книги, козметика, подправки и др., етажерките трябва да бъдат по-практични за бърз и лесен достъп.

В крайна сметка изборът на етажерка е индивидуален и зависи от интериора на стаята. Важно е етажерката да бъде направена от здрав и устойчив материал, да бъде естетична, стилна и удобна за ползване.

Етажерки Джъмбо

Вижте още

Детски палатки

admin

Често задавани въпроси

admin

Легло за куче

admin

ПРОМО БРОШУРА

X