Продукти

Гримове

Rate this post

Търсите безвредни детски гримове тип Джъмбо?

Продукти за детски грим – разнообразие от оферти за Продукти за детски грим. Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата или до удобен куриер!

Полезни съвети за изразителни и красиви очи

Оказва се, че моливът за очи може кардинално да промени Вашия външен вид – очите придобиват красива форма и обаятелно излъчване. Всички грешки при нанасянето на молива могат лесно да бъдат заличени с помощта на памучен тампон за почистване на грим.

Козметичният молив има много предимства, например с него могат да се изрисуват стрелки, да се придаде модерен акцент.

Как правилно да нанасем молив

От огромно значение за добрия грим има цветовото решение, затова преди да започнем, трябва да определим цвета. Черният молив е класически, но при неговата употреба е необходимо да бъдат спазени някои основни правила. Русокосите жени с черен молив на очите биха изглеждали неестетически. Черният, тъмно кафяв, сив стои добре на светлокожи брюнетки от зимен тип, в зависимост от цвета на очите, могат да се използват различнинюанси.

За мургавите брюнетки препоръчваме да изберат сливов, черен, тъмно кафяв цвят на молива.

Русокосите светли жени с успех могат да изберат светлосин или сребрист молив. А тези, с по-тъмна кожа – светлите тонове на цветовете моливите.

Как да се ориентираме по-лесно

За жени със зелени очи се препоръчва да се избира цвят на молива, който подчертава или контрастира, това са розовите, виолетовите и лилави оттенъци. За светло сините очи -цветът на моливът да е тъмно сив или пък кафяв. На пъстрите очи подхождат всякакви тонове, а за тези, които имат сиви очи се препоръчват цветове, различни от цвета на окото.

Ако моливът е мек, използвайте пудра за основа.

джъмбо гримове Да се научите, да нанасяте линията с молива само с едно движение, не е трудно – нужен е само опит. Ето един съвет за начинаещите – можете да поставите няколко точици по предполагаемата линия, а след това да съедините штрихите. Линията задължително трябва да стига до края на миглите. В действителност не съществуват твърди правила за поставяне на молив, всяка жена може и сама да реши коя техника е най-подходяща за нея. Най-важното е очите Ви да са красиви и изразителни!

Още предложения:

  • безвредни детски гримове
  • детски гримове за момичета
  • детски гримове и лакове
  • детски гримове в куфарче
  • детски гримове барби
  • куфарче с гримове за деца

Вижте още

Магнитни топчета в Джъмбо

mila

Коркова дъска в Джъмбо

mila

Дъска за плуване в Джъмбо

mila

ПРОМО БРОШУРА

X