Блог

ДЕТСКО СПАЛНО БЕЛЬО

5/5 - (4 votes)

ИЗБОР НА ДЕТСКО СПАЛНО БЕЛЬО ДЖЪМБО

Когато става въпрос за качественият сън децата, всеки родител ще избере най-доброто (състав на материята, изработка, цвят) детско спално бельо. Леглото за детето трябва да е чисто, удобно, красиво и безопасно. Най-добрите тъкани за детски комплект, са приятен и хипоалергенен памучен синт, сатен, камбрик, в бял, розов или син цвят. Тези материи остават меки, дори при често пране.

Нюансите на комплекта за бебешките кошарки или креватчета на новороденото, до навършването на годинка или най-много две, трябва да се поддържа в пастелни цветове.

Описание на цветовете на спалното бельо на вашите деца. Разбира се, че можете да им изберете и закупите комплекти с щампи или бродерии на любими анимационни герои.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:
Бяло

Снежнобялото легло е класика, дори и при възрастните. Децата се чувстват като в снежнобяла приказка или пък сякаш спят върху меко и пухкаво облаче. Въпреки, че времената на употреба само на бяло спално бельо, отдавна са минали, има семейства, които уважават и предпочитат белия фон за децата си. Белият цвят се вписва чудесно с интериора на детската стая.

Белият цвят означава чистота и символ на съвършенството, каквото всъщност са самите бебета и деца. Детският сън на такъв комплект ще бъде спокоен и отпускащ.

Розово

Розовото се приспособява към нежността и невинността. Това дава усещане за безгрижие и лекота. Цветът е присъщ и подходящ, както за новородени момиченца, така и за малко по-пораснали малки госпожици. Спално бельо в розово е перфектният подарък за момиченце.

Синьо

Като цяло, синьото се отнася до елемента вода. Цветът има благоприятен ефект върху тялото, още повече, когато става дума за деца. В Европа, например, е свързан и смятан за символ мъдростта и просветлението. Успокоява нервната система на момчето и спомага за добър сън. Подходящ за по-активните деца, тъй като неутрализира излишната им енергия, която им действа стимулиращо. Синьото се свързва с интелигентността, ефективността , размисъла и логиката. Идеалният подарък за момченца.

Вижте още

Бебефон

admin

Детски микрофон

admin

Хамаци

admin

ПРОМО БРОШУРА

X