Блог

Детско пиано Джъмбо

4.7/5 - (4 votes)

Да се ​​научи едно дете да свири на детско пиано тип Джъмбо е предизвикателство. Предлагам ви с този пост пет полезни съвета и трикове, с които да мотивирате и вдъхновите начинаещия пианист вкъщи. Следвайте ги и ще откриете, че да научите детето си как да свири на пиано, не е чак толкова трудно.

1. Първите няколко седмици са трудни и детето ви сигурно ще се изкуши да се откаже! Постарайте се това да не става. Обяснете му, че да се ​​научи да свири на пиано е красиво и ползотворно изживяване. Дръжте на това да ходи редовно на упражненията си и ще бъдете благословени цял живот с удоволствието да имате пианист в семейството.

2. Разберете как ще започне обучението. Ще бъде ли с учител по музика? В този случай разгледайте класифицираните реклами в местния вестник. Обмислете добре най-добрата алтернатива – самостоятелните уроци с учител или уроците в група са по подходящи за вашето дете.

3. Има електронни устройства, които могат да ви помогнат по пътя на обучението на детето ви. Съществуват, например, музикални системи под формата на лента от светлини, които поставяте на клавиатурата на пианото. Когато светне светлината, се натиска клавиша. Доста лесно нали? Но също така е много ефективен начин и определено си струва детето ви да го пробва. Също така различни софтуерни онлайн продукти, някои от които са достъпни напълно безплатно. Те могат значително да подобрят обучението на детето.

4. Освен, че ще научите техники за свирене на пиано детето ви, не забравяйте да отделяте поне няколко часа всяка седмица за това да го запознаете с културата на пианото. Това може да бъде всичко – от запознаване с историята на инструмента, гледане на документални филми, до просто слушане на любимите ви класически или съвременни изпълнители.

5. Говорейки за отделяне на време, това е супер важно. Вие трябва да създадете стабилна система за посещения и да я спазвате на всяка цена. Без извинения. Или преди работа, или след трябва да намирате време да водите детето на репетиции. Ранна сутрин или късна вечер – няма значение. Създайте график, който спазвате всеки ден. Нека детето ви да свири на пиано два часа на ден максимум, иначе ще се преуморява. Един час за практикуване на техниките и един час за четене, теория, култура и т.н.

Вижте още

Детски микрофон

admin

Тротинетка

admin

Детски дъждобран

admin

ПРОМО БРОШУРА

X