Продукти

Детски шейни Джъмбо

4.8/5 - (9 votes)

Търсите да закупите детски шейни от Джъмбо

За много възрастни зимата се свързва с дъжд, виелици и заледени улици, но за децата това е времето, когато могат да си играят в снега и да се возят на шейна в планината.

Шейните са нещо, която повечето от нас свързват със зимни забавления и безгрижно детство. Съвременните родители купуват детски шейни като средство за забавление на открито.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е online-store-bg.jpg

Нашият сайт предлага зимни шейни както за най-малките, така и за по-големите деца. Това може да се определи от максималното тегло, посочено в описанието на продукта.

Детската шейна ще позволи на детето да се пързаля както от хълм, така и върху равна снежна повърхност.

Шейните са познати на всички ни от най-ранна възраст. В класическата версия те се състоят от дървена или пластмасова седалка с гръб и плъзгачи. Разбира се, може да има опции в дизайна, например липсата на гръб, но такива модели се препоръчват за използване от по-големи деца. В повечето случаи шейните се използват за активен зимен отдих за цялото семейство.

Детски шейни Джъмбо

Шейните за най-малките ще позволят на родителите да се разхождат с детето си в снежна обстановка. Регулируемата облегалка ще помогне на вашето бебе да седи удобно и да гледа света около себе си или да се наслаждава на съня си на чист въздух в легнало положение. За родителите тези модели са много удобни, защото движението изисква минимум усилия.

Особено популярен модел е леката шейна с дръжки, която осигурява най-удобното и вълнуващо спускане от хълм. В същото време има триместни модели, които ще позволят на цялото семейство да се вози с тях.

Едни от най-модерните са моторните шейни. Външно такава шейна се състои от седалка, волан и ски база. Обикновените моторни модели нямат двигател, но имат  надеждна спирачна система. Препоръчително е да закупите детски моторни шейни с двойна спирачна система, тъй като е по-безопасно, особено когато става въпрос за спускане по стръмен хълм.

Ако обмисляте дали да купите шейна за вашето дете, тогава се надяваме, че предоставената информация ще ви помогне да вземете решение. От наша страна можем само да кажем, че закупуването на детска шейна е начин да донесете радост на детето и да помогнете да запомни зимата не със студа навън, а с времето, когато може да прекара време със семейството си в планината.

Вижте още

Пързалка в Джъмбо

mila

Шалте Джъмбо

admin

Детски пързалки в Джъмбо

mila

ПРОМО БРОШУРА

X