Блог

Детски колела

4.7/5 - (3 votes)

Най-добрият подарък за рожден ден са нашите детски клела тип Джъмбо. Зарадвайте детето. Първото детско колело подарък никога не се забравя. Той осигурява както забавление за детето, така и дълготрайни умения.

За да изберете детско колело не е достатъчно само да знаете какъв е любимият цвят на Вашето дете. Изборът трябва внимателно да се обмисли.
За различните възрасти се предлагат различни видове детски колела.

Така например за дете на около две години може да изберете колело без педали, което се задвижва и спира с детските крачета. Такъв модел развива баланс на тялото, координация и управление.

 За деца между 2 и 4 години размерът на детското колело трябва да бъде съобразен с ръста на детето. А също така добре е моделът да бъде с триколка, или двукола с помощни колела. С помощта на триколката детето ще научи законът на движение и инерция, управление и спиране, както и въртене на педали.  

След 4, 5 годишна възраст детето вече е придобило опит с триколка и двуколка и е готово да се учи на детско колело с две колела. При някои деца това се случва и в по-късен етап, но не е проблем. Всичко зависи от желанието на детето. Ако вашето дете няма желание, трябва да бъдете търпеливи и да не го насилвате.

Има някои важни фактори при закупуването на детско колело. Един от тези фактори е размерът. Правилният размер ще осигури удобство и комфорт и той зависи от височината на детето.

Трябва да знаете, че размерът на детския велосипед се определя от диаметъра на колелата, а не от размера на рамката и височината на седалката.

Не забравяйте и аксесоарите като предпазна каска, протектори за колене, ръкавици и др.

Вижте още

Костюм на Дядо Коледа

admin

Батут

admin

Джъмбо Велико Търново

admin

ПРОМО БРОШУРА

X