Продукти

Детски касов апарат в Джъмбо

Детски-касов-апарат-в-Джъмбо
5/5 - (8 votes)

Търсите детски касов апарат в Джъмбо?

Детските касови апарати играчки са не само забавни и красиви, но и много полезни за развитието на финансовата грамотност на детето ви. Те предлагат на малките принцове и принцеси възможността да упражняват умения като броене на пари, смяна на валути и общо разбиране на начините за функциониране на магазините.

В Джъмбо ще намерите широка гама от детски касови апарати играчки, които ще предложат много часове на забавление и усъвършенстване на финансовата грамотност на вашето дете.

Развитие на математически умения

Детският касов апарат играчка е една от най-добрите начини да научите вашето дете да брои пари. Това е отлична възможност за малките деца да упражнят своите математически умения и да научат как да смятат парите. С това упражнение децата постигат основна математическа подготовка, която ще им помогне да се справят по-добре в училище и в живота.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Учене за начина на функциониране на магазините

Детският касов апарат играчка е чудесен начин да се научи как работят магазините. Децата могат да научат за различните продукти и услуги, които могат да бъдат закупени в магазина, как се определят цените на стоките и как се извършват плащанията.

Развиване на финансовата грамотност

Детският касов апарат играчка е идеален начин за децата да се запознаят с финансовите понятия и да разберат какво означава да се управлява пари. Те могат да научат как да запазват парите си, как да пазаруват разумно и как да използват бюджет.

Вижте още

Кутия за ключове в Джъмбо

mila

Въздушен хокей в Джъмбо

mila

Сгъваема табуретка Джъмбо

joana

ПРОМО БРОШУРА

X