Блог

Детска палатка Джъмбо

4.9/5 - (11 votes)

Търсите детска палатка Джъмбо. Вижте варианти и ценови предложения!

Всяко дете живее в свой въображаем свят, изпълнен с мечти и понякога мечтае за свое собствено кътче. Ако детето ви си прави къща под масата, значи е време да му купите детска палатка джъмбо.

Детските палатки са подходящи за всички деца. Има най-разнообразни дизайни – палатки тип Джъмбо под формата на коли, дворци, къщички и още много други. Този тип играчки са подходящи и за момиченца и за момченца. Палатките за момичета са под формата на дворци, където те се чувстват като истински принцеси. Палатките за момчета обикновено са под формата на рицарски замък, състезателна кола, с баскетболен обръч и др. За семейства с повече от едно дете се предлагат палатки, свързани с тунели, по които децата преминават от едната в другата.  

Детските палатки са достатъчно големи, за да приютят повече деца. Една такава палатка може да бъде инсталирана както в детската стая, така и на двора. По време на празници, тя се превръща в най-посещаваното от децата място. Всяка палатка има врата и прозорци, за да бъде добре проветрявана.

Важно условие при закупуване на детска палатка джъмбо е да се съобразите с размерите, както на палатката, така и на мястото, където ще бъде инсталирана. Не забравяйте и височината на палатката. Тя трябва да се избира според височината на детето, за да може то свободно да стои вътре, дори и следваща година.  

  

Вижте още

Коркова дъска Джъмбо

admin

Джъмбо плюшени играчки

admin

Бебешките играчки – защо са полезни и как да ги избираме?

admin

ПРОМО БРОШУРА

X