Блог

Декорации за стени Джъмбо

4.7/5 - (4 votes)

Отегчени сте от съществуващия цвят на стените в една или няколко стаи от вашето жилище? Искате ли да добавите малко цвят и живот в стария си дом с декорации за стени Джъмбо тип? Може би, имате хиляди идеи, но бюджетът ви може да не ви позволи да извършите цялостна трансформация.

Има много евтини варианти да превърнете една стая в персонализирано и вълнуващо пространство, което да радва вас и вашите близки. Ето няколко идеи и опции за избор на украса за стени, които ще отговарят на вашия начин на живот и стил.

В такъв случай, можете просто да промените декорациите на стените, за да създадете съвсем различен вид. Ето някои от най-добрите идеи, които може да разгледате, за да освежите дома си.


ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:Стенни декорации

Стенните картини, фотографии, дърворезби и гоблените са едни от най-популярните начини за декориране на стена. Въпреки, че те предизвикват вашето възхищение, те невинаги може да отговарят на вашия бюджет.

Боя

Направете драматично преобразяване, като изберете ярки или напълно различни цветове за отделните стени. От бежово и жълто можете да преминете към лилаво и  оранжево и да видите разликата.

Второ, опитайте различни видове боя като глазура или боя за пръскане, за да създадете уникален вид. Можете също така да помолите децата да нарисуват различни неща на една от стените в детската стая.

Домашни стенописи

Боядисването на цяла стена е малко дълъг процес, затова може да заложите на стенописи. Можете дори да изрежете шаблони в любимите си дизайни и да ги изобразите върху стената. Опитайте с по-малък дизайн в началото. Цветя, животни, птици, поп арт модели и стенописи с абстрактно изкуство, са едни от най-популярни опции.

Стайни растения

Ако искате да добавите малко зеленина в дома си, защо да не включите в декорацията за вашите стени и стайни растения. На пазара има стотици разновидности. Можете дори да си купите семена и да засадите свои собствени растения.

Изберете високи стайни растения, поставени във фантастични саксии, за да покриете максималната височина на стената. От друга страна, може също да закупите пълзящи видове, като използвате декоративни саксийки, в които да ги държите.

Дъска

Ако имате деца у дома, инвестирайте в дъска, така че децата да могат да я използват за изкуство или за проучвания. Друга практична идея е да фиксирате карта на света, континент или държава на една от стените

Колаж

Можете да направите свой собствен колаж от снимки и да го поставите в центъра на стената. Можете също да направите свои собствени рамки за снимки у дома или да залепите всички цветни фотографии върху черна хартия и да ги закачите на стената.

Можете да промените снимките след няколко месеца и да сложите нови, за да имате нова декорация на стената.

Можете да намерите материали, за която и да е от тези идеи онлайн или да пазарувате от най-близкия до вас пазар. Можете, също така, да изразите собствените си идеи, като използвате всякакви съществуващи произведения на изкуството, сувенири, скрап, боя, стари картини и т.н., които имате у дома. И накрая, обърнете внимание, че в края на краищата, декорацията е изцяло творчески процес.

Вижте още

Дъска за рисуване Джъмбо

admin

Коли с дистанционно в джъмбо

admin

Джъмбо Велико Търново

admin

ПРОМО БРОШУРА

X