Продукти

Гел лак Джъмбо

5/5 - (6 votes)

В търсене сте на Гел лак?

Всичко за маникюра. Богат асортимент в Джъмбо. Гел лакове и продукти за изграждане на нокти само от доказани марки.

Гел лак Джъмбо
Гел лак Джъмбо

Какво е гел лак за нокти?

Гел лакът е уникално покритие за нокти, което комбинира характеристиките на гел за удължаване на нокти и обикновен цветен лак. Като стандартен лак, покритието придава на ноктите желания цвят, а като гел – твърдост и лъскав блясък. Маникюрът с гел лак може да издържи около две седмици без пукнатини и надрасквания, което ще ви позволи да се отпуснете и да сте уверени в безупречния външен вид на ноктите си за дълго време.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:


Този декоративен продукт е създаден за първи път от американската компания за маникюр Creative Nail Design и се нарича Shellac. Днес това е най-популярната марка гел лак, която всяка жена иска да купи. Шеллакът също така се превърна в нарицателно за всеки маникюр, направен по тази технология.

Причини, поради които трябва да купите гел лак

За разлика от традиционното удължаване на ноктите с гел, при което се нанасят непоправими щети на естествените нокти, маникюрът с гел лак се грижи за безопасността на нокътната плочка. Митът, че само гел лакът трябва да се отрязва, е фундаментално погрешен – той може да бъде премахнат със специална или обикновена течност, която задължително съдържа ацетон, така че вредният ефект е сведен до минимум.

Издръжливостта на гел лака практически съответства на продължителността на живота на удължените нокти – без несъвършенства и пукнатини, маникюрът ще продължи 2-3 седмици. Цветовата палитра от гел лакове съответства на широка гама от обикновени лакове за нокти, което позволява на всяка жена да избере нюанс според желанието и настроението си.

Благодарение на комбинацията от най-добрите предимства на лака за нокти и гела за удължаване, гел лакът е най-добрият вариант за създаване на ефектен и дълготраен маникюр.

В онлайн магазина ни можете да закупите гел лак на най-ниските цени

Правенето на покупки в онлайн магазина ни е лесно и удобно – поръчката се обработва за няколко минути и благодарение на надеждната и бърза доставка, ако решите да закупите гел лак и живеете в София или друг град в България, можете да сте сигурни, че ще получите вашите покупки възможно най-бързо.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Вижте още

Джъмбо украса за рожден ден

mila

Ученически пособия

admin

Детски скейтборд в Джъмбо

mila

ПРОМО БРОШУРА

X