Продукти

В кои градове има Джъмбо

Джъмбо
5/5 - (10 votes)

Чудите ли се в кои градове има магазини Джъмбо?

Ние сме тук, за да ви помогнем да откриете къде можете да отидете, за да намерите големите магазини на Джъмбо в различните градове на България! С помощта на тази информация, вие ще можете да посетите най-близкия магазин на Джъмбо в града си и да се насладите на най-доброто пазаруване.

Какво представлява Джъмбо?

Джъмбо е един от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в България. Те предлагат голямо разнообразие от продукти за дома, кухнята и личната грижа. Компанията е основана през 2000 година и днес има повече от 70 магазина в цялата страна.

Къде може да откриете магазините на Джъмбо в България?

Ако търсите магазин на Джъмбо в България, има няколко опции, в зависимост от това къде живеете. Вече ще ви представим информация за магазините на Джъмбо в няколко големи града в България.

Магазини на Джъмбо в София

В столицата на България има много магазини на Джъмбо, където можете да отидете за пазаруване на хранителни стоки и други необходими неща за дома.

Някои от най-големите магазини на Джъмбо в София включват:

  • Магазинът на Джъмбо в квартал Борово, който се намира на булевард „Цар Борис III“ № 293. Това е голям магазин, който предлага голямо разнообразие от продукти и услуги за клиентите.
  • Магазинът на Джъмбо в квартал Младост, който се намира на булевард „Александър Малинов“ № 73.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Магазини на Джъмбо в Пловдив

Ако живеете в Пловдив или близките му населени места, има няколко магазина на Джъмбо, където можете да отидете за пазаруване.

Ето някои от тях:

  • Магазинът на Джъмбо в квартал Тракия, който се намира на улица „Васил Левски“ № 163. Това е голям магазин, който предлага широка гама от продукти и услуги за клиентите.
  • Магазинът на Джъмбо в квартал Христо Смирненски, който се намира на улица „Ангел Кънчев“ № 15. Това е още един голям магазин, който предлага разнообразие от продукти за клиентите.

Магазини на Джъмбо във Варна

Ако живеете във Варна или нейните окръги, има магазини на Джъмбо, където можете да пазарувате

Ето някои от тях:

  • Магазинът на Джъмбо в квартал Младост, който се намира на улица „Монтевидео“ № 37. Това е голям магазин, който предлага голямо разнообразие от продукти и услуги за клиентите.
  • Магазинът на Джъмбо в квартал Чайка, който се намира на улица „Триадица“ № 9. Това е още един голям магазин, който предлага разнообразие от продукти за клиентите.

С над 70 магазина в страната, Джъмбо е лесно достъпна верига магазини за хранителни стоки за всички, които търсят качествени продукти и услуги.

Вижте още

Надуваемо легло Джъмбо

joana

Обувки

admin

Джъмбо пластмасов шкаф

joana

ПРОМО БРОШУРА

X