Блог

Бебефон

4.8/5 - (6 votes)

Осигурете си спокойствие, докато вашето малко бебе спи с помощта на надеждно устройство като бебефон Джъмбо тип. За родителите на новородени нищо не може да бъде по-важно от това, че те ще бъдат там в момента, в който бебето им се нуждае от тях. Не е чудно, че бебефонът обикновено се появява на челна позиция в списъка покупки „трябва да имам“ за семействата, които очакват бебе. Но, не бързайте да купувате най-скъпият бебефон, като приемате, че е най-добрият – това е покупка, при която трябва да помислите кои функции всъщност са ви нужни и кои не.

Всички бебефони трябва да имат ясно качество на звука, минимални (или никакви) смущения и добър обхват (сила) на сигнала, което производителите често преувеличават, особено ако имате по-голям дом и градина. Ако освен да чувате, желаете и да виждате детето си, ще трябва да купите видео монитор.

Съществуват и устройства със сензори за движение, които се поставят под матрака и задействат аларма, ако няма движение за 20 секунди – въпреки че за някои хора това просто предизвиква по-голямо безпокойство. Устройството има за цел да алармира, че детето се е преобърнало и е паднало от люлката или кошарката.

Други устройства, които може би, ще са полезни за вас, включват приспивни песни, температурни датчици, нощни лампи, таймери за хранене и домофони.

Може би ще бъде любопитно за вас да знаете, че съществуват приложение, което е лесно да се използва. То превръща в родителско устройство тип бебефон вашия  смартфон или таблет.

Колкото и родителите да искат да бъдат в стаята с бебето по всяко време, понякога е необходим бебефон. Когато сърфирате в огромната, объркващи вселена от бебефони, се опитайте да заложите на интелигентна технология на утвърден производител.

Вижте още

Джъмбо Черен Петък

admin

Пуфове

admin

Батут

admin

ПРОМО БРОШУРА

X