Блог

Батут

3/5 - (1 vote)

Батут тип Джъмбо е вид забавление както за деца, така и за възрастни. Изборът на детски батут зависи от възрастта на детето, мястото, където ще се намира и броя на деца, които ще играят върху него.

Детските батути са два вида – надуваеми и пролетни. Пролетните са подходящи за съвсем мънички 7- месечни деца. Те представляват вид детска площадка, на която децата се учат да се изправят, да скачат и да държат равновесие. Тези батути са с малки размери и са подходящи за апартамент. Имат малка височина, предпазваща от нараняване и дават възможност за игра на няколко деца едновременно.

Надуваемите батути са изключително привлекателни за децата. Предлагат се в свежи и ярки цветове и най-разнообразни форми. Техните размери обаче не са подходящи за жилищни стаи, а по-скоро за  дворни пространства, детски площадки и др. Липсата на твърди части прави тези модели са безопасни.Размерът на батута е от съществено значение. Децата растат бързо и когато избирате батут за голямо дете е добре да вземете голям батут, а също така да се има в предвид и броя на играчите в него.

Други важни фактори при избора на детски батут са материалите от които е изработен; броя на пружините; местоположението на защитната мрежа и свързващите възли. Материалите трябва да бъдат качествени, защитната мрежа да бъде мека, здрава и еластична. Колкото повече пружини има един батут, толкова по-надежден и дълготраен е той.

Изборът на батут е индивидуално решение, но какъвто и да е той, безопасността е на първо място.

Кл. думи: батут джъмбо, джъмбо батут за скачане, батути джъмбо, джъмбо батути цена, детски батут джъмбо, батут в джъмбо, надуваем батут джъмбо, батут от джъмбо

Вижте още

Какво има в Джъмбо

admin

Kакви играчки има в Джъмбо

admin

Пъзел килим Джъмбо

admin

ПРОМО БРОШУРА

X