Блог

Барбарони Джъмбо

4.9/5 - (8 votes)

Барбаронът е вид мека мебел, която е изключително комфортна. Барбароните тип Джъмбо са подобни на табуретка или фотьойл. Наричат ги още пуфове и са топ 3 в световните класации за удобство.

Тези така наречени мебели са не само удобни, но и имат много полезни функции. Трябва да се сдобиете с поне един барбарон у дома си, за да се уверите. Можете да седите, дори да се излежавате с часове в него пред телевизора, без да ви омръзне. Можете да го моделирате по начин, по който на вас ви харесва. Той ще поема с лекота тялото ви в края на тежкия работен ден, за да се отпуснете и да се отдадете на заслужения си отдих.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:Какво точно представляват барбароните?

Във вътрешната си част те са изпълнени с малки топчета полистирол (стиропор). Този пълнеж от една страна спомага за мекотата на барбарона, а от друга – придава устойчивост при поемането на натоварване без да губи плътността си. Барбароните се изработват от здрави и устойчиви материали, които да гарантират дълготрайния им живот.

Пълнежът на барбароните имат още един плюс, който не е за подценяване. Такъв пълнеж прави мебелите много леки и лесно преносими от едно място на друго в дома, а също така и дава възможност на барбарона да придобива различна форма според тялото, осигурявайки му необходимия комфорт.

Барбарони Джъмбо са подходящи както за дома, така и за двора, заведения на открито, плажни зони и др.

Вижте още

Рамки за снимки Джъмбо

admin

Джъмбо плюшени играчки

admin

Дъска за рисуване Джъмбо

admin

ПРОМО БРОШУРА

X