Блог

Акумулаторни мотори Джъмбо

4.9/5 - (13 votes)

Актуални промоции на акумулаторни мотори Джъмбо.

С израстването на детето малките детски играчки стават все по-скучни и безинтересни, но въпреки това,  то все още иска да се забавлява. Като родители, всички искаме децата ни да имат щастливо детство. Стремим се да внасяме разнообразие в ежедневието им, за може те да се развиват добре и да не мързелуват. Таблетите, телефоните и детските тв предавания не са най-добрия вариант за това. В стремежа си да разширим мирогледа и да ги откъснем от еднообразието, понякога пътуваме, но не винаги имаме възможност и това не е достатъчно.

И ако се чудите каква радост да му доставите, то един акумулаторен мотор ще внесе много усмивки и настроение. Много малчугани мечтаят за този вид детска играчка, тъй като тя е страхотно развлечение. Те са интересни и всяка разходка в парка с един такъв мотор е истинско приключение.

Акумулаторни мотори Джъмбо

Акумулаторни мотори джъмбо са подходящи както за момченца, така и за момиченца. Пазарът  предлага голямо разнообразие от акумулаторни мотори тип Джъмбо. За малките принцеси също има красиви предложения с момичешки цветове и дизайн.

На пазара се предлагат основно два вида – 6 и 12 волтови. 6- волтовите са предназначени за деца от 2 до 6 годинки. Моделите са с три колела и само една скорост (до 3,4 км/ч), за да осигурят безопасността на детето. Освен това, акумулаторните мотори за най-малките имат дистанционно за управление от родителите. 12-волтовите са подходящи за деца от 3 до 6 годинки, имат две скорости и развиват до 8 км/4.

Тези големи играчки са изключително интересни и винаги създават положително настроение. Децата могат да си играят по двойки, дори и повече, като се правят състезания в двора или в парка. В подобни игри родителите също могат да се забавляват с децата, като нарисуват път с тебешир, дори пешеходна пътека и да бъдат регулировчици.

С акумулаторни мотори джъмбо игрите протичат на чист въздух, а децата отключват в себе си любовта към природата. Те могат да бъдат и образователни, защото децата научават правилата за движение и отговорностите на пътя.

Вижте още

Коли с дистанционно в джъмбо

admin

Часовници

admin

Колички Джъмбо

admin

ПРОМО БРОШУРА

X